Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου από τις Α΄ Β΄ Γ΄ τάξεις.

    Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, οι μαθητές της Πρώτης, της Δευτέρας αλλά και της Τρίτης τάξης του σχολείου μας συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε διάφορες δράσεις.

     Γνώρισαν τη ζωή και το έργο του μεγάλου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Παρακολούθησαν την ταινία «Τα φανταστικά ιπτάμενα Βιβλία του κ. Μόρρις Λέσμορ». Παρουσίασαν στους συμμαθητές τους τα αγαπημένα τους βιβλία. Έφτιαξαν σελιδοδείκτες, επεξεργάστηκαν αφίσες με θέμα την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και κατασκεύασαν δικές τους. Διάβασαν παιδικά παραμύθια στα Αγγλικά και ζωγράφισαν. Γνώρισαν από κοντά την συγγραφέα Κοσκερίδου Γεωργία, η οποία επισκέφτηκε το σχολείο μας και διάβασε στους μικρούς μαθητές, το βιβλίο της «Τζίμης, ο μελισσούλης». Τραγούδησαν όλοι μαζί το τραγούδι «Με ένα βιβλίο αγκαλιά» και τέλος έπαιξαν το παιχνίδι «Μελισσοκυνηγητό».

   Για την πραγματοποίηση των δράσεων συνεργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί. Δέσποινα Νίκα, Γεωργία Ντάβανου, Φωτεινή Παπαγεωργίου, Ευαγγελία Σαββοπούλου, Ερασμία Παπαδοπούλου, Εύη Κοκόλη, Μαρία Μόκκα, Γιώτα Μπομπότα, Γιώτα Θωμαΐδου, Νάντια Μπαλά, Βιολέτα Ράμπου, Ελένη Τσακίρη, Κωνσταντίνα, Θανάσης Σκόρδας

Σαββοπούλου Ευαγγελία

Δασκάλα (ΠΕ70)