Ένα πολύχρωμο βεστιάριο

Θεωρώντας τη Θεατρική Αγωγή ως παιδαγωγική μέθοδο εναλλακτικής διδασκαλίας των γνωστικών αντικειμένων και ένα μάθημα που απελευθερώνει τους μαθητές και τους ζητά να αναλάβουν πρωτοβουλίες, να είναι δημιουργικοί, να  χρησιμοποιούν τη φαντασία τους και να συνεργάζονται αποτελεσματικά είχαμε την ιδέα να δημιουργήσουμε μόνιμο βεστιάριο στο σχολείο μας για τις θεατρικές παραστάσεις και όχι μόνο. Το μεράκι και η βοήθεια όλων ήταν σημαντική και το όραμά μας έγινε πραγματικότητα.

 Ευχαριστούμε θερμά την κα Παπαδοπούλου Γεωργία και την κα Μπαλτατζή Μαρία από το ΠΑΠΑΓΑΛΙΝΟ, όπου με το κλείσιμο της επιχείρησης  παραχώρησαν στο σχολείο μας πλήθος παραδοσιακών , αποκριάτικων και εποχικών στολών, αξεσουάρ, δύο ντουλάπες και μία τροχήλατη κρεμάστρα δαπέδου. Επιπρόσθετα την κα Μαρία Παπαδοπούλου για την πολύτιμη βοήθειά της στην τακτοποίηση των στολών.

Ευχαριστούμε  τους γονείς που βοήθησαν στη μεταφορά των επίπλων, που δώρισαν στολές των παιδιών τους και διάφορα αξεσουάρ, αποδεικνύοντας πως όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα να φτιάξουμε όμορφα πράγματα για το  σχολείο μας.

Ένα πολύχρωμο βεστιάριο στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς.

Διαχειριστής